Direktlänk till inlägg 3 mars 2018

Jag utan dig - Kelly Rimmer

Av bockeriorat - 3 mars 2018 18:40

 

Jag utan dig - Kelly Rimmer

Uppläsare: Maria Lyckow

Lyssningstid: 10h 24min


Callum ska snart fylla fyrtio och hans liv kretsar kring arbetet på en PR-byrå och att springa på stranden utanför hans hus i Manly, utanför Sydney. 


Lilah är en hårt arbetande miljörättsadvokat med starka åsikter. Hon är vegan och fast besluten om att hon inte ska inleda något förhållande med någon man och har aktivt valt att inte skaffa barn.


En dag korsar deras vägar på den färja som båda måste åka på för att komma till jobbet. Trots att de är väldigt olika varandra och har vitt skilda bakgrunder, finns det någonting mellan dem.


Callum får jobba hårt för att försöka övertyga Lilah om att de ska fortsätta att träffas. Lilah är mycket tveksam till om hon ska släppa in någon i sitt liv.


Callum förstår inte alls varför Lilah är så avståndstagande och när han för höra sanningen, önskar han att orsaken vore en helt annan.


Detta är en fin, sorglig och romantisk berättelse som påminner väldigt mycket om Jojo Moyes Livet utan dig. Titeln är nästan samma också... Dock är inte den här versionen lika bra, tyvärr. Men det betyder inte att den här inte är värd att lyssna på! 


Vill du lyssna på romantik med stora och jobbiga komplikationer, lyssna på den här, men var beredd på att den är väldigt sorglig. 


Lyssna på storytel. 

Läs eller lyssna på adlibris  eller bokus. 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bockeriorat - 24 juni 2019 08:32

Försöker komma igång att skriva igen, men nu på Instagram, på @bockeriorat titta där om du vill! ...

Av bockeriorat - 1 augusti 2018 12:43


   Stay Metal - Håkan Mattsson & Stefan Hellström Uppläsare: Håkan Mattsson Lyssningstid: 10h 40 min   Kenny "Metal" Bladqvist är en missförstådd och underskattad stjärntrummis som på grund av att ingen annan i världen, Sverige eller ens ha...

Av bockeriorat - 29 juli 2018 08:59


  De vänsterhäntas förening - Håkan Nesser Uppläsare: Reine Brynolfsson Lyssningstid: 15h 29 minuter   Den pensionerade komissarie Van Veeteren ska strax fylla 75 och försöker undvika ett uppmärksammat firande och  grubblar en del över åldr...

Av bockeriorat - 25 mars 2018 12:38

  Ur askan i elden - Peter Robinson Uppläsare: Tomas Bolme Lyssningstid:11h 5min Del 1 i serien om Alan Banks   Polisen i Eastvale har på senare tid fått in larm från kvinnor som har blivit iakttagna när de klär av sig i sina hem. Ingen ...

Av bockeriorat - 11 mars 2018 16:16


  Barnet - Fiona Barton Uppläsare: Anna Maria Käll Lyssningstid: 12h 7min   En kort notis i en tidning med orden "barnskelett upphittat vid byggarbetsplats", väcker känslor hos fler läsare.   Angela och Nick  är gifta och har två barn ...

Ovido - Quiz & Flashcards